Категорії
Без категорії

Соціальні мережі

Ми наспіх зробили невеликі зображення для Facebook і LinkedIn. Сенс в тому що б показати скільки нас є в соціальних мережах. Міністр Мінцифри і його зам блокують активістів у всіх соціальних мережах з одного боку і розповідають як вони спілкуються з кимось із ІТ галузі з іншого боку. Ми думаємо компаніям, які дуже сильно підтримують ДіяСіті, варто отримати фідбек від своїх рекрутерів. Так би мовити маркетингове дослідження “Як багато кандидатів буде після отримання резидентства”. Якщо вже петицію підписало 25к людей, то це досить велика кількість людей, які не хочуть бути резидентами ДіяСіті.

Посилання на обидві новини:

Facebook

LinkedIn

Категорії
Без категорії

Мітинг проти Дія Сіті

Ініціативна група, прийняло вольове рішення вийти на оффлайн мітинг під ВР 13 числа в 9 ранку. Так як це не наша ініціатива і ми дізналися про неї недавно, ми можемо тільки радити сходити на цей мітинг і підтримати колег. З нашого боку там буде присутній хтось із Правління 100%. Будемо раді бачити всіх.
Деталі на Доу тут
Деталі на ФБ івент тут

Категорії
Новини Організації Оновлення в Організації Оновлення на сайті

Організація відкривається для нових членів

Новина №1: ми вирішили відкрити набір в Організацію.
Новина №2: у нас є форма для заявок в автоматичному режимі
Деталі

Категорії
Новини Організації

Загальні збори 28/05/2021

Нагадуємо що в п’ятницю 28/05/2021 в 19:30-20:00 будуть проводитися перші загальні збори. Всі деталі були відправлені на пошту.

Категорії
Новини Організації

Висновок ГО “в ІТ” стосовно Проекту 4303 (доопрацьований) 17.03.2021

  1. ГО “в ІТ” розуміє і поділяє бажання Авторів Проекту налагодити кращі умови інвестицій для українських ІТ стартапів.
  2. Організація вважає за необхідне розділити Проект: відокремити основну частину від всього іншого. А саме, за словами Авторів виділити найголовніше: додати фінансові інструменти / редагування в законах захищають інтереси інвесторів і гроші інвесторів в рамках діяльності таких стартапів.
Категорії
Оновлення на сайті

Форма зворотного зв’язку

Ми швидко зробили форму зворотного зв’язку, де ви можете поділитися вашими проблемами. Ми знаємо що проблеми існують, але ми стикаємося з одними проблемами і чуємо про інші (читаємо на профільних сайтах, або хтось комусь щось розповів – все стає більше чутками, ніж фактами).
Треба розуміти масштаб проблем. Наприклад може з’ясуватися що у багатьох з Миколаївської області однотипні проблеми. А в Запоріжжі проблем немає взагалі.

Відразу хочемо сказати що про “глобальні проблеми” ми знаємо, але не все відразу. Нехай у нас і є інструмент, але представників кількох сотень ІТ фахівців (та ще й з Києва здебільшого) складно назвати “представниками ІТ фахівців з усієї країни”.

Категорії
Оновлення в Організації

Реєстрація Громадської Організації завершена

30.04.2021 нашу Орагнізацію нарешті зареєстрували

Ми це зробили з шостого разу. Майже місяць старань, нервів, дзвінків / переписувань з представниками реєстратора і підтримкою сайту. Ми раді що витратили цей час, а не найняли професіоналів (але ми до них ще звернемося, після MVP). Нам довелося трохи розібратися в процесах і нормативно-правових актах, з якими нам належить працювати. Ми на собі зрозуміли що означає “Реєстрація є, так вона працює, але вона не працює” – реєстрація Шредінгера. Ми в шоці з того, як здавалося б проста операція, займає купу часу (нашого і представника реєстратора), грошей (бюджетних) і сил (наших і представника реєстратора). Якщо коротко і звичним нам мовою: написати код і вилити в прод, показати на демо не означає що воно працює і працює як треба.